מרק בטטה שריד
מרק בטטה שריד נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מרק עוף, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מרק סקווש שרי, מרק פטריות שרי, ו מרק עגבניות שרי של קאתי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים בטטות בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או רק עד שהם רכים.
מסננים. מחית תפוחי אדמה; להפריש.
בסיר גדול הקפיצו בצל בחמאה עד שהוא רך.
מוסיפים את השום, הכמון, המלח, הג ' ינג ' ר, הכוסברה, הקינמון והל; מבשלים 2 דקות. מערבבים תפוחי אדמה ומרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 25-30 דקות או עד שטעמים מתערבבים.
מוסיפים שמנת ושרי; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ ליים. מגניב מעט. בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק.