מרק ביטמן תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרק ביטמן של תפוחי אדמה גראטן. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, תפוחי אדמה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו תירס מרק ביטמן, הבראוניז של מארק ביטמן, ו Pad Thai של מארק ביטמן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ° F.
שימי את השמנת בסיר ותחממי עד שיתחמם.
שכבה של תפוחי אדמה וגבינה (הקפד לסיים עם גבינה) בצלחת gratin גדולה או דומה avenproof; מפזרים כל שכבת תפוחי אדמה עם קצת מלח, פלפל, טימין.
יוצקים מספיק קרם חם לבוא על שלושה רבעים של הדרך במעלה שכבות תפוחי האדמה.
מכניסים לתנור ומבשלים, ללא הפרעה, עד תפוחי האדמה הם מכרז (סכין דק להב יהיה לנקב אותם עם התנגדות קטנה או לא) ואת החלק העליון הוא השחמה יפה, 45 עד 50 דקות.
מגישים מיד או להתחמם בתנור עד 30 דקות.
תפוחי אדמה מוקרמים עם קרם או שמנת חמוצה. תחליף קרם פרש או שמנת חמוצה לגבינה. (
מורחים אותו בין השכבות עם מרית או סכין.)
תפוחי אדמה מסולסלים. להשמיט את הגבינה; תצטרך קרוב יותר 3 כוסות שמנת.
מפזרים 1/2 כוס פירורי לחם טריים מעל לאחר לשפוך על הקרם בשלב
תפוחי אדמה אפויים בקארי. תחליפי חלב קוקוס בשמנת ותשמיטי את הגבינה.
מוסיפים 1/2 בצל קטן, פרוס דק, ו 2 כפיות אבקת קארי.
מפזרים את החלק העליון עם קוקוס מגורר אגוזי קשיו קצוצים ממש לפני האפייה.