מרק במיה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: ההיסטוריה הסודית של מרק במיה-במיה, מרק במיה, ו מרק במיה צ'רלסטון.
הוראות
מפזרים צלי עם 1 כפית מלח ופלפל כפית 1.
צלי חום מכל הצדדים בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 12 כוסות מים, ומביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 2 שעות.
הסר צלי ממרק, הזמנת מרק; מגניב 15 דקות. לגרוס צלוי, ולחזור מרק.
מוסיפים בצל ושאר החומרים למרק; מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 2 שעות.
מרכיבים
3
2 כפיות קינמון822דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
עגבניות חתוכות לקוביות2(מקיט, היקורי או אלמון)
צלעות סלרי, קצוץ1קילוגרם
צלי צ'אק ללא עצמות, גזוז3חתיכות טופי הית' בר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
במיה קפואה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
בצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1אוראו ממולאים כפולים
(או או רגיל)3חתיכות טופי הית' בר
(או או רגיל)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3בצל צהוב בינוני, קצוץ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' בר
רוטב ווסטרשייר