מרק במיה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: ההיסטוריה הסודית של מרק במיה-במיה, מרק במיה, ו מרק במיה צ'רלסטון.
הוראות
מפזרים צלי עם 1 כפית מלח ופלפל כפית 1.
צלי חום מכל הצדדים בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 12 כוסות מים, ומביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 2 שעות.
הסר צלי ממרק, הזמנת מרק; מגניב 15 דקות. לגרוס צלוי, ולחזור מרק.
מוסיפים בצל ושאר החומרים למרק; מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 2 שעות.
מרכיבים
3
2 כפיות קינמון822פלפל האבנרו
עגבניות חתוכות לקוביות2(מקיט, היקורי או אלמון)
צלעות סלרי, קצוץ1קילוגרם
צלי צ'אק ללא עצמות, גזוז3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים907פלפל האבנרו
במיה קפואה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
בצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1אוראו ממולאים כפולים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3בצל צהוב בינוני, קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
רוטב ווסטרשייר