מרק בס מפוספס מ "המלכוד"
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הפסטו ופרחים: בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האספסוף ברוקולי עד במכרז, על 2 דקות.
חותכים את כל הפרחים והשמורה. קוצצים את הגבעולים והעלים ומעבירים למעבד מזון.
מוסיפים את צנוברים, שום, צלפים, וגרידת לימון ותהליך לקצוץ גס.
מוסיפים את הגבינה ואת כל שמן הזית ואת מחית. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להכין את המרק: בסיר גדול, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את קאיין ומבשלים כ -20 שניות.
מוסיפים את העגבניות, תפוחי האדמה, המניה, ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הקרם ואת בס פסים ומבשלים עד הדג הוא רק מבושל, על 3 דקות.
הסר מהחום והוסף את פרחי הברוקולי השמורים.
מצקת את המרק לתוך קערות ולהעביר את הפסטו ליד השולחן כדי לעורר ב.
הערה: ניתן לקרר את הברוקולי rabe pesto ואת הפרחים הלבנים, בנפרד, בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.