קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק בס מפוספס מ "המלכוד"

מרק בס מפוספס מ
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הפסטו ופרחים: בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האספסוף ברוקולי עד במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז ומגניב.
3
חותכים את כל הפרחים והשמורה. קוצצים את הגבעולים והעלים ומעבירים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את צנוברים, שום, צלפים, וגרידת לימון ותהליך לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים את הגבינה ואת כל שמן הזית ואת מחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
כדי להכין את המרק: בסיר גדול, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צ אודרצ אודר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מוסיפים את קאיין ומבשלים כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
9
מוסיפים את העגבניות, תפוחי האדמה, המניה, ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את הקרם ואת בס פסים ומבשלים עד הדג הוא רק מבושל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בס פסיםבס פסים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הסר מהחום והוסף את פרחי הברוקולי השמורים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
12
מצקת את המרק לתוך קערות ולהעביר את הפסטו ליד השולחן כדי לעורר ב.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
13
הערה: ניתן לקרר את הברוקולי rabe pesto ואת הפרחים הלבנים, בנפרד, בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת