קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק בס מפוספס מ "המלכוד"

מרק בס מפוספס מ
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הפסטו ופרחים: בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האספסוף ברוקולי עד במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז ומגניב.
3
חותכים את כל הפרחים והשמורה. קוצצים את הגבעולים והעלים ומעבירים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את צנוברים, שום, צלפים, וגרידת לימון ותהליך לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את הגבינה ואת כל שמן הזית ואת מחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
כדי להכין את המרק: בסיר גדול, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צ אודרצ אודר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
מוסיפים את קאיין ומבשלים כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
9
מוסיפים את העגבניות, תפוחי האדמה, המניה, ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מוסיפים את הקרם ואת בס פסים ומבשלים עד הדג הוא רק מבושל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בס פסיםבס פסים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הסר מהחום והוסף את פרחי הברוקולי השמורים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
12
מצקת את המרק לתוך קערות ולהעביר את הפסטו ליד השולחן כדי לעורר ב.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
13
הערה: ניתן לקרר את הברוקולי rabe pesto ואת הפרחים הלבנים, בנפרד, בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת