מרק בצל בקר אפוי
מרק בצל בקר אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם עצמות מרק בשר בשרי, גזר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: בישול איטי מרק בצל צרפתי בשרי, מרק בצל צרפתי מבושל בשרי איטי, ו פשטידת בצל צרפתי בשרני.
הוראות
בקומקום מרק, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 3 שעות. מסננים את המרק, זורק עצמות מרק, גזר ותבלינים; שומן רזה.
בינתיים, במחבת גדולה, לטגן את הבצל בחמאה מעל חום בינוני במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מחלקים את הבצלים בין שש קערות חסונות. מצקת על 1 מרק כוס על כל אחד. מעל כל אחד עם פרוסת לחם וגבינה שוויצרית.
אופים ב 350° במשך 50-55 דקות או עד חום זהוב.