קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל בקר אפוי

מרק בצל בקר אפוי
מרק בצל בקר אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם עצמות מרק בשר בשרי, גזר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: בישול איטי מרק בצל צרפתי בשרי, מרק בצל צרפתי מבושל בשרי איטי, ו פשטידת בצל צרפתי בשרני.

הוראות

1
בקומקום מרק, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 3 שעות. מסננים את המרק, זורק עצמות מרק, גזר ותבלינים; שומן רזה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
2
בינתיים, במחבת גדולה, לטגן את הבצל בחמאה מעל חום בינוני במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מחלקים את הבצלים בין שש קערות חסונות. מצקת על 1 מרק כוס על כל אחד. מעל כל אחד עם פרוסת לחם וגבינה שוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
3
אופים ב 350° במשך 50-55 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות