מרק בצל וידליה
מרק בצל וידאלי הוא צמחוני מרק. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו בצל צלוי צלוי ומרק שום, עגבניות מתובלות ומרק בצל וידאלי, ו מרק בצל וידאלי עם אורז בר וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצי הבצל במחבת עם חצי החמאה; לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני גבוה עד רך, על 10 דקות.
הסר למגש, ומבשל בצל שנותר עם חמאה. להחזיר שני שלישים של בצל שמורות למחבת. (שמור את השאר לקישוט.)
מערבבים בקמח עד בשילוב טוב עם בצל. מערבבים לאט במרק עוף.
הסר מהחום, ולתת מגניב על 10 דקות. מערבבים בחלב ובשמנת.
יוצקים לתוך בלנדר, ומערבבים עד חלקה וקרם. חזור אל הכיריים, וחום דרך מעל חום בינוני-נמוך.
יוצקים לתוך קערות, ומקשטים עם בצל שמור ופטרוזיליה קצוצה.