מרק בצל מקורמל עם גבינת עיזים וצ'ייב קרוטונים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים, מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה, ו בצל מקורמל & גבינת שמנת צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 45 דקות או עד בצל הוא בצבע קרמל.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה. מוסיפים 8 כוסות מים. מביאים לרתיחה; מערבבים בגרגרי בויון, פלפל, טימין, ו, אם תרצה, שרי. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרק מצקת לתוך קערות בודדות, העליון עם גבינת עיזים-ו-צ ' ייב קרוטונים.