מרק בצל צרפתי
המתכון מרק בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. אם יש לך גבינת פונטינה, חמאה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
בסיר בינוני, מניחים את החמאה והבצל על אש בינונית. מבשלים את הבצל במשך כ 20 דקות או עד חום זהוב.
מוסיפים את היין ומבשלים כ 7 דקות יותר.
מוסיפים את הבשר ועוף ומביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את המלח והפלפל. מבשלים כ -25 דקות.מרק מצקת קערות הוכחה תנור או ramekins, העליון עם הטוסט ולהוסיף את הגבינה על גבי הלחם. צלייה עד הזהב, במשך כ 1 דקה.