מרק בקר עם עגבניות וסלרי עם פחזניות קטנות של סו
מרק בקר ברוטב סלרי ועגבניה עם פחזניות קטנות זה חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ציר עגל, בשר בקר טחון, מקשטים: עלי סלרי ועגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 שעות נסו פחזניות בצק צ'ו, פחזניות בצק צ'ו, ו פטה א סו "פחזניות מאפה" (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף ולהוסיף קליפות ביצים. בנפרד דופק עגבניות וסלרי במעבד מזון עד קצוץ גס, ולאחר מכן להוסיף חלבונים ביצה.
לחמם בשר עגל, אם ג ' לי, בסיר כבד 4 ליטר רק עד שהוא הופך נוזלי, ואז לטאטא בתערובת בשר.
חום מעל חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד התחתון כל הזמן עם כפית עץ כדי למנוע ביצה לבן מלהידבק, עד המניה מגיעה לרתיחה (זה ייקח בערך 20 דקות). להפחית את החום בעדינות לבשל מרק, מבלי לערבב, עד כל זיהומים לעלות על פני השטח וליצור קרום, מרק מתחת ברור, כ 30 דקות.
מרק מצקת עם קרום לתוך מסננת גדולה מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר לחות להגדיר מעל קערה גדולה ולתת את כל ניקוז נוזלי דרך. (אם נוזל לא לנקז לחלוטין, הקש קצה מסננת שוב ושוב עם כפית מתכת כדי לעזור לנקז.) מרק צריך להיות ברור לחלוטין; אם זה לא, חזור על הליך עם מגבות נייר לחות נקיות. להשליך מוצקים.
לפני ההגשה, להביא consomme לרתיחה ומתבלים במלח. מצקת לתוך קערות העליון עם פחזניות וקישוטים.