מרק ברוקולי עם גבינה כחולה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פרחי ברוקולי, בצל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק כרובית ברוקולי שמנת עם גבינה כחולה, ברוקולי אפיית גבינה כחולה, ו גבינה כחולה, ברוקולי ורדיקיו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש גבוהה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים ברוקולי ומרק ומבשלים, מכוסים, עד שפרחים רכים, כ -7 דקות.
כפית החוצה 1 כוס פרחים קטנים ושמורה.
מוסיפים 1/4 כוס גבינה, מלח, פלפל, וחצי לסיר. עבודה בקבוצות, מרק טהור בבלנדר עד חלקה מאוד, על 2 דקות לכל אצווה.
מחלקים תערובת בין 4 קערות.
מקשטים כל אחד עם פרחים שמורים, קמצוץ של גבינת 1/4 כוס הנותרים, וכמה קרוטונים.