מרק ברוקולי-צ'דר כמעט מפורסם
מרק ברוקולי-צ'דר כמעט מפורסם הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 694 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת חמאה, חצי וחצי, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה הוא עצום. נסו מרק ברוקולי-צ'דר, מרק ברוקולי-צ'דר, ו מרק צ'דר ברוקולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול או בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא רך, כ -5 דקות.
מקציפים את הקמח ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות, ואז מקציפים בהדרגה את החצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את מרק העוף, עלי הדפנה ואגוז המוסקט, ואז מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה, כ -20 דקות.
בינתיים מכינים את קערות הלחם: בעזרת סכין חדה חותכים עיגול לחלק העליון של כל כיכר ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מסביב.
הסר את החלק העליון של הלחם, ואז חלול את האמצע בעזרת מזלג או אצבעותיך והשאיר מעטפת לחם עבה.
מוסיפים את הברוקולי והגזר לתערובת המרק ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות. מחק את עלי הדפנה. מחית את המרק במנות בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק; עדיין יהיו לך כתמי גזר וברוקולי. חוזרים לסיר. (או מחית את המרק בסיר בעזרת בלנדר טבילה.)
מוסיפים את הגבינה למרק ומקציפים על אש בינונית עד להמסה.
מוסיפים עד 3/4 כוס מים אם המרק סמיך מדי. מצקת לתוך קערות הלחם ומקשטים בגבינה.