קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ברוקולי-צ'דר כמעט מפורסם

מרק ברוקולי-צ'דר כמעט מפורסם
מרק ברוקולי-צ'דר כמעט מפורסם הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 694 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת חמאה, חצי וחצי, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה הוא עצום. נסו מרק ברוקולי-צ'דר, מרק ברוקולי-צ'דר, ו מרק צ'דר ברוקולי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול או בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מקציפים את הקמח ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות, ואז מקציפים בהדרגה את החצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את מרק העוף, עלי הדפנה ואגוז המוסקט, ואז מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
בינתיים מכינים את קערות הלחם: בעזרת סכין חדה חותכים עיגול לחלק העליון של כל כיכר ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
במיה, קצוצה (קפואה או טריה)במיה, קצוצה (קפואה או טריה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
הסר את החלק העליון של הלחם, ואז חלול את האמצע בעזרת מזלג או אצבעותיך והשאיר מעטפת לחם עבה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
מוסיפים את הברוקולי והגזר לתערובת המרק ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות. מחק את עלי הדפנה. מחית את המרק במנות בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק; עדיין יהיו לך כתמי גזר וברוקולי. חוזרים לסיר. (או מחית את המרק בסיר בעזרת בלנדר טבילה.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הגבינה למרק ומקציפים על אש בינונית עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים עד 3/4 כוס מים אם המרק סמיך מדי. מצקת לתוך קערות הלחם ומקשטים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
במיה, קצוצה (קפואה או טריה)במיה, קצוצה (קפואה או טריה)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
10
צילום: קייט מתיס