מרק גבינה ברוקולי
מרק גבינה ברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לך קמח, חצי וחצי, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק גבינה ברוקולי, מרק גבינה ברוקולי, ו מרק גבינה ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הסר 2 כוסות של פרחי ברוקולי, לחתוך לשניים, לטפטף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים על גיליון אפייה לחתוך בצד למטה ואופים עד הפרחים מתחילים פריך ולהפוך מעט חום.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מפזרים את הקמח על גבי. מערבבים לשלב ולבשל עד הקמח נספג וריחות קלויים קלות, 1 דקה בערך.
מוסיפים את אגוז המוסקט, ואז את הברוקולי, קורטוב קטן של מלח והרבה פלפל שחור. מכסים את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד הברוקולי הוא מכרז, 20 עד 30 דקות. מערבבים בגבינה ומאפשרים להמיס.
טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים את המרק כמו שהוא, מחית עם מחית תפוחי אדמה לשבור את הברוקולי קצת, או להעביר לבלנדר בשתי קבוצות פירה לחלוטין. (אם אתה מחית בבלנדר, להחזיר את המרק לחום לחמם בחזרה. להתיז קצת מרק עוף במידת הצורך לדילול.)
מקשטים עם ברוקולי קלוי או גבינה מגוררת ומגישים.