מרק גבינה כרובית עם ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק גבינה כרובית עם ברוקולי. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 266 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פרמזן, צ'דר בוגר במיוחד, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ברוקולי-מרק גבינה כרובית, ברוקולי כרובית מרק גבינה עם נקניק, ו ברוקולי כרובית מרק גבינה עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור הכרובית שלך וברוקולי עד במכרז.
תכין את רוטב הגבינה שלך. ראשית להחדיר את החלב החם עם שום עלי דפנה. השאר במשך 10 דקות. ממיסים את החמאה במחבת על אש נמוכה, ואז מוסיפים את הקמח ומבשלים במשך חמש דקות, ערבוב קבוע.
יוצקים את תערובת חלב חדור (מסננים אותו קודם כדי להיפטר השום וכו'), לאט לאט, לתוך תערובת קמח וחמאה (רביכה), ערבוב כל הזמן, עם החום על נמוך, כך שזה לא לשרוף על החלק התחתון של המחבת.
לאחר מכן מוסיפים את הפלפל ומביאים לרתיחה איטית במשך חמש דקות בטמפרטורה איטית, תוך ערבוב מתמיד, לפני שאתה מוסיף את הגבינה.
מגרגר את הירקות, רוטב גבינה ומניות בבלנדר, ואז מתבלים ויוצקים לסיר מרק גדול כדי לחמם בעדינות. בשלב זה אתה יכול לבדוק את התיבול ולהחליט אם המרק צריך להיות דליל קצת עם קצת יותר מניה.
מוסיף את פלפל קאיין ומערבבים אף.
מגישים עם פיזור של עירית קצוצה.