מרק גוודלחרה
מרק גוודלחרה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1558 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 111 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שום, אורגנו, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: אורז כוסברה גואדלחרה, אורז ספרדי בגוודלחרה, ו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean.
הוראות
למיין ולשטוף את השעועית. בסיר גדול מעל חום בינוני, מוסיפים את השעועית ומספיק מים כדי להיות 2 סנטימטרים מעל שעועית. מביאים לרתיחה במשך 2 דקות ולהסיר מהחום. מכסים, מאפשרים להשרות במשך 1 שעה ולנקז.
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הצלעות בשמן עד השחמה.
הסר צלעות מהתנור ההולנדי ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון במשך 5 דקות, או עד למכרז.
מוסיפים את השעועית, הצלעות, המרק, המים, אבקת צ ' ילי, אורגנו, כמון, מלח, פלפל שחור טחון וכוסברה טרייה. מכסים ומבשלים 1 1/2 שעות, או עד הבשר מכרז.
הסר את הצלעות, לאפשר להתקרר ולהסיר בשר מן העצמות. להחזיר בשר למרק. צנן את המרק עד השומן עולה על פני השטח ולהסיר את השומן. להחזיר לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים במשך 30 דקות.