קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

מרק גזר-בטטה

מרק גזר-בטטה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף דל שומן, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גזר בטטה, מרק גזר ובטטה, ו מרק תפוחי אדמה מתוקים וגזר.

הוראות

1
יוצקים שמן למחבת 4-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף בצל, שום, וג ' ינג ' ר; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף אבקת קארי, כמון, קאיין; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3
הוסף garbanzos, גזר, בטטה, מרק; להביא לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים כאשר פירסינג, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4
מערבולת בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. חזור למחבת ומערבבים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חום עד אידוי, ואז מצקת לתוך קערות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת