מרק גזר פלפל אדום
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, מרק גזר פלפל אדום עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, גזר, מיורן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פלפל אדום-מרק גזר, מרק גזר ופלפל אדום קלוי, ו מרק גזר פלפל אדום.
הוראות
צולים פלפל אדום 4 אינץ'. מן החום עד העור הוא שלפוחית, כ 6 דקות. עם מלקחיים, לסובב פלפל רבע סיבוב. צולים וסובבים עד שכל הצדדים שלפוחיות ומושחרות. מניחים מיד פלפל בקערה; מכסים ומניחים לעמוד 15-20 דקות. לקלף ולזרוק עור חרוך.
הסר גזע וזרעים; הניחו פלפל בצד.
בסיר גדול מבשלים את הגזר, הבצל והאורז בחמאה עד שהבצל רך. מערבבים פנימה את המרק, המים, מיץ התפוזים, השמיר, קליפת התפוז, המלח, מיורן, טימין, רוזמרין, מרווה ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד שהגזר והאורז רכים. מגניב במשך 10 דקות.
בבלנדר, תערובת גזר פירה ופלפל קלוי בקבוצות קטנות. מחזירים לתבנית; מחממים.