המתכון לבישול איטי עוף ' N מרק גמבו אורז מוכן בערך 7 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ירכיים עוף, עלי טימין, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק עוף בגמבו בישול איטי, מרק עוף בגמבו בישול איטי, ו עוף מתבשל לאט ומרק גמבו מעושן נקניק.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למעט במיה, אורז ורוטב פלפל בסיר איטי 4-5 ליטר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 שעות 30 דקות עד 7 שעות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. מערבבים במיה. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 20 דקות יותר.
מגישים עם רוטב פלפל. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.