מרק גמביה סתיו
מרק במיה סתיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מוכן-להגיש אורז, דלורית, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו תה סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים שמן וקמח עם מקציף. מיקרוגל נחשף על גבוה על 4 דקות, ערבוב כל 45 שניות, עד בצבע קרמל.
בזהירות לשפוך תערובת roux לתוך 4 ליטר תנור הולנדי.
חום מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים תערובת פלפל ושום. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף סקווש; לבשל 5 דקות.
מערבבים עגבניות, 2 מרק כוסות ותבלינים קריאולית.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם והוספת 1/2 כוס יותר מרק במידת הצורך. מערבבים עוף במיה; מבשלים 5 עד 10 דקות יותר.
בינתיים, לבשל אורז במיקרוגל לפי הוראות על החבילה.