זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק. לייבש את תפוחי האדמה בנייר מטבח קצה לתוך השומן החם. מבשלים אותם מכוסים על אש בינונית עד גבוהה במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים 3-4 דקות יותר על חום גבוה למדי עד הבצל הוא השחי יפה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים את העגבניות, עגבניות טהורות, טימין ורוטב סויה, ולתת לו בועה משם במשך כמה דקות כדי להפוך את הרוטב. מערבבים את השעועית ומלח ופלפל, ואז לשבת על הדג על גבי, תוחב אותו לתוך הרוטב. אל תערבבי או שהדגים ייפרדו. כיסוי ומבשלים במשך 4 דקות, רק עד הדג מבושל.
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת למרק דגים. תבשיל דגים, בהתאם למרכיבים, יכול להיות מזווג עם כל דבר מלבן פריך כמו סוביניון בלאן לרוזה נוצץ (במיוחד עבור bouillabaisse) לאדום חומצי כמו פינו נואר (במיוחד עבור cioppino). יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו נואר אורגני Stoltz. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.