מרק דגים ממנהטן עם תפוחי אדמה צלויים ועוגת בייקון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 933 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עלה שטוח, תפוחי אדמה fingerling, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. מתכונים דומים: מרק דגים ממנהטן עם תפוחי אדמה צלויים ועוגת בייקון, מרק דגים במנהטן, ו מרק דגים במנהטן.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ופריך, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
תסיר את הבייקון ותזמין את התבלין.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
להגדיל את החום גבוה, להוסיף את הבצל, סלרי וגזר ומבשלים עד רך מעט, על 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת כמעט לחלוטין, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הדגים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את רסק העגבניות למרק ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד מופחת מעט מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
לתפוחי האדמה: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, לזרוק עם 2 כפות של שמן העונה עם מלח ופלפל. צלי בתנור עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, הופך פעם אחת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, בטוחה לתנור עד שהוא מנצנץ. מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב. להתהפך, להעביר לתנור, ומבשלים עד רק מבושל דרך, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים לרוחב ל 4 חתיכות שוות.
1
מחממים את השמן במחבת קטנה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבייקון השמור ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילה האדומים ומבשלים 30 שניות. מערבבים את הפטרוזיליה ומעבירים לקערה קטנה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.