קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות93
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דגים פרובנס עם רואי זעפרן

מרק דגים פרובנס עם רואי זעפרן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו בקלה, מים, חוטי זעפרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו מרק דגים ירקות עם רוויל, מרק דגים עם לחם ורוויל, ו מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרישה רחצה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
קוק כרישה, נורה שומר, גזר, סלרי, ושום בשמן עם herbes de Provence, עלי מפרץ, קאיין, זעפרן, 1 כף מלח, ו 1/2 פלפל כפית בסיר כבד 8 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
נורת שומרנורת שומר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרןזעפרן
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בעוד תערובת ירקות מבשל, לחתוך דגים לרוחב לאורכים 2-3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מוסיפים עגבניות, יין, גרידה לתערובת ירקות ומביאים לרתיחה, ואז מרתיחים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים דגים, מים, רסק עגבניות ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד דגים מתפרקים לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מסדרים פרוסות בגט בשכבה 1 על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב ומיובש היטב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להכריח מרק דרך טחנת מזון לסיר כבד גדול, השלכת מוצקים. לחמם מרק על אש בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
תל רוויל על קרוטונים ולשים 1 בתחתית כל קערת מרק.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים מרק סביב קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
1
מרק, ללא rouille ו קרוטונים, יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז מכוסה. לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.