מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ציר עוף, בצל, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק דלורית וקרוסטיני מרווה, מרק קרוסטיני בטטה ובטרנוט סקווש, ו טורטליני עם דלורית, פטריות, פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקומקום 8 ליטר, להוסיף את החמאה ושמן ולהמיס יחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הדלעת ואת ציר העוף. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את המרווה. ממשיכים להרתיח עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. כבה את החימום. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את התערובת עד חלקה ועבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על המרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
5
עבור crostini: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
טפטוף בשמן זית ומפזרים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 ענף רוזמרין
7
מפזרים את הגבינה למעלה ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
אופים עד הגבינה נמסה ואת הלחם הוא זהב קל, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם קרוסטיני גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.