קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות29
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני

מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני
מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ציר עוף, בצל, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק דלורית וקרוסטיני מרווה, מרק קרוסטיני בטטה ובטרנוט סקווש, ו טורטליני עם דלורית, פטריות, פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקומקום 8 ליטר, להוסיף את החמאה ושמן ולהמיס יחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הדלעת ואת ציר העוף. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את המרווה. ממשיכים להרתיח עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. כבה את החימום. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את התערובת עד חלקה ועבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על המרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5
עבור crostini: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
טפטוף בשמן זית ומפזרים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מפזרים את הגבינה למעלה ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
אופים עד הגבינה נמסה ואת הלחם הוא זהב קל, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם קרוסטיני גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
10
הערה של קוק: תערובת הירקות מבושל יכול גם להיות pureed (לאחר קירור במשך כ 5 דקות) על ידי מצקת, בקבוצות, לתוך מעבד מזון או בלנדר מעורבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.