קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

מרק דלורית צלוי

מרק דלורית צלוי
מרק דלורית צלוי עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרק דלורית צלוי, מרק דלורית צלוי, ו מרק דלורית צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את חתיכות סקווש לחתוך בצד על תבנית האפייה. ממיסים 1 כף של החמאה ומברישים את כל זה על החלק העליון והבפנים של חצאי הסקווש (לחלופין, אתה יכול לשפשף אותו באופן שווה עם האצבעות שלך). מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלי עד סכין מכרז, על 50 דקות עד 1 שעה.בינתיים, לקלף, הליבה, ולחתוך את התפוח לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את הבצל לקוביות בינוניות. ממיסים את כף החמאה הנותרת בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את התפוח, הבצל והמרווה, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.כאשר הסקווש מוכן, להגדיר את תבנית האפייה על מתלה חוט עד הסקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. באמצעות כף גדולה, לגרוף את הבשר לסיר עם תפוחים מבושלים ובצל; להשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את המרק, המים, ומלח ופלפל נמדדים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם לשבור את כל חתיכות גדולות של סקווש, עד שהטעמים מתמזגים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקרם.באמצעות בלנדר, פירה המרק בקבוצות עד חלקה, הסרת הכובע הקטן (מכסה לשפוך) ממכסה בלנדר ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה). לחלופין, השתמש בבלנדר טבילה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים מקושטים עם זרעי דלעת, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס