קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

מרק דלעת בלוטים קלויים

מרק דלעת בלוטים קלויים
מרק דלעת ערמונים קלויה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. למנה זו יש 168 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . אם יש לכם דלעת ערמונים, חמאה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-25 דקות . 470 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פארוטו עם דלעת ערמונים קלויה , דלעת ערמונים קלויה ממולאת בביריאני חריף (צמחוני/טבעוני) ומרק דלעת ערמונים בקארי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
2
מניחים את הדלעת בתבנית אפייה כשהצד החתוך כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים מספיק מים לתבנית האפייה כדי לכסות את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת דוקר בקלות בעזרת מזלג, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
5
מוציאים מהתנור ומניחים לדלעת להתקרר עד שניתן יהיה לגעת בה. מעבירים את הבשר לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שום, 2 כתושים, 1 שלם שמורשום, 2 כתושים, 1 שלם שמור
1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
6
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה. מטגנים בצל, גזר ושום בחמאה המומסת עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון פיצוצ'רי (ראה מתכון בסיסי)מתכון פיצוצ'רי (ראה מתכון בסיסי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'
7
יוצקים ציר עוף לסיר; מוסיפים את הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'
8
הביאו את התערובת לרתיחה עדינה ובשלו במשך 20 דקות.
9
יוצקים את התערובת לבלנדר, לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים את המכסה פתוח; מפעילים מספר פעימות לפני טחינה. טוחנים במנות עד לקבלת תערובת חלקה ומחזירים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'
10
ערבבו חצי-חצי, אגוז מוסקט וקינמון במרק המעורבב; תבלו במלח ופלפל. דללו את המרק במים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם1/2 כוס פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חצי וחציחצי וחצי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה
חתוך לקוביות גדולות, אופציונלי (אבל אני ממליץ בחום)חתוך לקוביות גדולות, אופציונלי (אבל אני ממליץ בחום)