מרק דלעת בלוטים קלויים
מרק דלעת ערמונים קלויה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. למנה זו יש 168 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . אם יש לכם דלעת ערמונים, חמאה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-25 דקות . 470 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פארוטו עם דלעת ערמונים קלויה , דלעת ערמונים קלויה ממולאת בביריאני חריף (צמחוני/טבעוני) ומרק דלעת ערמונים בקארי .
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
מניחים את הדלעת בתבנית אפייה כשהצד החתוך כלפי מטה.
יוצקים מספיק מים לתבנית האפייה כדי לכסות את התחתית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת דוקר בקלות בעזרת מזלג, כ-45 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לדלעת להתקרר עד שניתן יהיה לגעת בה. מעבירים את הבשר לקערה ומניחים בצד.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה. מטגנים בצל, גזר ושום בחמאה המומסת עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
יוצקים ציר עוף לסיר; מוסיפים את הדלעת.
הביאו את התערובת לרתיחה עדינה ובשלו במשך 20 דקות.
יוצקים את התערובת לבלנדר, לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים את המכסה פתוח; מפעילים מספר פעימות לפני טחינה. טוחנים במנות עד לקבלת תערובת חלקה ומחזירים לסיר.
ערבבו חצי-חצי, אגוז מוסקט וקינמון במרק המעורבב; תבלו במלח ופלפל. דללו את המרק במים אם רוצים.