מרק דלעת בקארי
מרק דלעת בקארי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לך אבקת קארי, מים, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק דלעת בקארי עם זרעי דלעת מתובלים, מרק דלעת עם זרעי דלעת בקארי, ו שבוע דלעת: מרק דלעת בקארי.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל, שום, קארי, כמון; לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וריחני.
מערבבים תפוחים, דלעת, מרק, מים וסוכר. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרק פירה במעבד מזון או בבלנדר.
להחזיר מרק לסיר; לחמם, מכוסה, על אש נמוכה.