מרק דלעת חמאה עם בעיטה
מרק דלעת חמאה עם בעיטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המרק שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.23 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וצמחוני יש 313 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חלב קוקוס, טימין, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו דלורית: דלורית, אגס ומרק יוגורט, מרק דלעת חמאה עם זרעי דלעת קארי, ו 2 דרכים 2אחוזים: פיצן דלעת חמאה ומחית דלעת חמאה שמנת עם צדפות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, הג ' ינג 'ר ופלפל הג' לפנו; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, בערך 7 דקות.
מוסיפים את דלעת החמאה ומרק העוף, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהדלעת רכה, כ-30 דקות.
מערבבים פנימה את החלב המאודה, חלב הקוקוס, הסוכר, המלח והפלפל. מבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
יוצקים את המרק לבלנדר וממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את מכסה הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, והתחל בזהירות את הבלנדר, בעזרת כמה פעימות מהירות כדי להזיז את המרק לפני שתשאיר אותו למחית. מחית בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה, ושופכים לסיר נקי. לחלופין, תוכלו להשתמש בבלנדר מקל ולמחית את המרק ממש בסיר הבישול. מצקת לקערות, ומקשטים בשמנת חמוצה וטימין להגשה.