מרק דלעת חריף
מרק דלעת מתובל הוא מתאבן המשמש 4. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש שמנת מתוקה, בצל, כוסברה טחון, ויוגורט. 4598 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, מרק דלעת בקארי עם זרעי דלעת מתובלים, ו מרק דלעת חריף דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בצל מטוגן בחמאה, מוסיפים שום, זנגביל, תבלינים: חמאה מומסת בחמאה גדולה (5 עד 6 ליטר), סיר עבה בתחתית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ואת sauté עד מתרכך, על 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר, מבשלים עוד דקה.
מוסיף את אבקת קארי, כמון, כוסברה, קינמון, ומלח. מבשלים עוד 2 דקות.
הוסף מניה, עלי דפנה ופרה דלעת:
מוסיף את ציר העוף ועלי המפרץ.
מוסיפים את פירה הדלעת ואת המים. מערבבים לשלב. אם המרק סמיך מדי לטעמך, הוסף יותר מניה או מים כדי לדלל אותו.
תגביר את החום לגבוה. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות.
הסר עלי דפנה. השתמש בבלנדר טבילה כדי purée המרק.
מערבבים בקרם: ממש לפני ההגשה, מערבבים בקרם.
מוסיפים פלפל שחור ומתאימים תבלינים לפי הטעם.
הוסף עוד מלח במידת הצורך.
טפטוף עם יוגורט רגיל כי כבר דליל עם קצת מים ומפזרים זרעי דלעת קלוי לשרת.