מרק דלעת מבשל איטי
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, מקלות קינמון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו סיר איטי מרק דלעת קרמי, 5-מרכיב דלעת קארי מרק בבישול איטי, ו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דלעת ובצל; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה.
יוצקים מספיק מרק עוף כדי לכסות את הדלעת. קשרו את רוזמרין, קורנית, מרווה, קינמון ועלי דפנה לחתיכת גבינה, והניחו בבישול האיטי. לכסות ולבשל על נמוך במשך 4 שעות.
לאחר 4 שעות, להסיר את sachet עשב. מערבבים את השמנת, ורועכים את המרק עם בלנדר יד עד חלקה.