מרק דלעת מתובל אתיופי נטול גלוטן, מרק. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מרק ירקות, שום, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק חמאה צלוי עם זרעי דלעת מתובלים, סטייק אתיופי מתובל, ו סטייק אתיופי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדלעת או סקווש לשניים לגרד את כל הזרעים ומיתרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מניחים אותו חתך בצד על תבנית אפייה ומכסים בנייר כסף (או מניחים בתבנית אפייה גדולה ומכוסה).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים במשך 30-40 דקות, או עד הבשר הוא מאוד רך כאשר דקרו עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר ולאפשר להתקרר עד שניתן לטפל בו בנוחות. מבשלים את הבצל בסיר גדול, לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל חום. (אם זה מתחיל להידבק, להוסיף כף מים ומערבבים היטב.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
הוסף התזה של מרק הירקות כדי deglaze את המחבת, ולאחר מכן לשפוך את הבצל לתוך הבלנדר. לגרד את הדלעת מתוך הקליפה שלה ולהוסיף את הבשר לבלנדר, יחד עם מרק שנותר, רסק עגבניות, ותערובת התבלינים berbere. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Berbere
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את התוכן של הבלנדר בחזרה לתוך המחבת, לכסות, ולהביא לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף את החלב הלא חלבי, תוך שימוש ככל הדרוש כדי להגיע לעקביות הנכונה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף חלב
9
מוסיפים את מיץ הסיד, המלח והפלפל, ומבשלים כ -5 דקות נוספות לפני ההגשה.