מרק דלעת מתובל אתיופי
מרק דלעת מתובל אתיופי נטול גלוטן, מרק. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מרק ירקות, שום, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק חמאה צלוי עם זרעי דלעת מתובלים, סטייק אתיופי מתובל, ו סטייק אתיופי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדלעת או סקווש לשניים לגרד את כל הזרעים ומיתרים.
מניחים אותו חתך בצד על תבנית אפייה ומכסים בנייר כסף (או מניחים בתבנית אפייה גדולה ומכוסה).
אופים במשך 30-40 דקות, או עד הבשר הוא מאוד רך כאשר דקרו עם מזלג.
הסר ולאפשר להתקרר עד שניתן לטפל בו בנוחות. מבשלים את הבצל בסיר גדול, לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל חום. (אם זה מתחיל להידבק, להוסיף כף מים ומערבבים היטב.)
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
הוסף התזה של מרק הירקות כדי deglaze את המחבת, ולאחר מכן לשפוך את הבצל לתוך הבלנדר. לגרד את הדלעת מתוך הקליפה שלה ולהוסיף את הבשר לבלנדר, יחד עם מרק שנותר, רסק עגבניות, ותערובת התבלינים berbere. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את התוכן של הבלנדר בחזרה לתוך המחבת, לכסות, ולהביא לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
הוסף את החלב הלא חלבי, תוך שימוש ככל הדרוש כדי להגיע לעקביות הנכונה.
מוסיפים את מיץ הסיד, המלח והפלפל, ומבשלים כ -5 דקות נוספות לפני ההגשה.
מגישים בקערות רדודות, זרועים זרעי דלעת,אם תרצה.