מרק דלעת קינמון תפוח
מרק דלעת קינמון תפוח דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 123 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם בצל, חלב, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק דלעת קינמון תפוח, מרק דלורית עם קרוטונים מסוכר קינמון, ו מרק דלורית עם קצפת קינמון וצדפות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, מערבבים סקווש, תפוח, בצל, סוכר חום, מלח, קינמון ופלפל.
להוסיף מרק. כיסוי; חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום; להרתיח כ 20 דקות או עד סקווש הוא רך.
בבלנדר או מעבד מזון, מניחים שליש תערובת. כיסוי; להתמזג עד חלקה. חזור פעמיים כדי להשתמש במרק שנותר. חזור לתנור ההולנדי, מערבבים בחלב ויוגורט.
חום מעל חום נמוך, ערבוב מדי פעם, רק עד מחומם דרך. מצקת לתוך קערות; מפזרים עירית.