זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . לך לחנות ותביא גזר לבן, סלרי, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: שאריות מרק הודו עם ירקות שורש, תבשיל הודו עם ירקות שורש, ו נקניק הודו עם ירקות שורש.
הוראות
1
מביאים את פגר טורקיה ומים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. תרפרף ותשליך כל חלאה שמתהווה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הסלרי הקצוץ, גזר קצוץ, בצל ספרדי קצוץ, פטרוזיליה חבורה 1/4, עלי דפנה, ופלפלים ולחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים שנחשפו במשך 3 שעות. מסננים את מרק טורקיה דרך מסננת רשת לרחף כל שומן שצף על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי
מרק טורקיה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')