מרק הודו עם ירקות שורש
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . לך לחנות ותביא גזר לבן, סלרי, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: שאריות מרק הודו עם ירקות שורש, תבשיל הודו עם ירקות שורש, ו נקניק הודו עם ירקות שורש.
הוראות
מביאים את פגר טורקיה ומים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. תרפרף ותשליך כל חלאה שמתהווה.
מוסיפים את הסלרי הקצוץ, גזר קצוץ, בצל ספרדי קצוץ, פטרוזיליה חבורה 1/4, עלי דפנה, ופלפלים ולחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים שנחשפו במשך 3 שעות. מסננים את מרק טורקיה דרך מסננת רשת לרחף כל שומן שצף על פני השטח.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל האדום; מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את הסלרי לקוביות, גזר קצוץ, גזר לבן, ו rutabaga; לבשל 5 דקות יותר. מערבבים את השום ופטרוזיליה קצוצה, ומבשלים 1 דקה יותר.
יוצקים את מרק טורקיה, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הירקות הם כמעט במכרז, 15 עד 20 דקות. מערבבים את orzo ומבשלים עד רק במכרז, על 7 דקות. לכסות ולהסיר את הסיר מהחום.
בואו לעמוד עד orzo הוא מכרז, על 5 דקות.