מרק הודו שעורה לבבי
מרק טורקיה שעורה לבבי הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. גשו לסופר וקנו סלרי, עלה דפנה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השעורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שעורה אפוי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 23 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. עם כפית נסו מרק ירקות שעורה לבבי, שעועית לבבית ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
Bring water and turkey carcass to a boil in a large pot; add 1 1/2 cup chopped onion, 3 stalks celery, 1/2 cup chopped carrot, peppercorns, 1 pinch thyme, and 1 bay leaf. Simmer, skimming excess fat and foam from top of stock as needed, 2 to 2 1/2 hours.
Add more water to stock as it evaporates.
Remove carcass from stock and cool. Pull meat from bones and shred; refrigerate until needed. Strain stock and return liquid to pot.
Mix 1 1/2 pounds carrots, 2 onions, 6 stalks celery, barley, mushrooms, 2 bay leaves, salt, marjoram, black pepper, and 1 pinch thyme into turkey stock and bring to a boil. Reduce heat and simmer soup, stirring occasionally, until barley is fully cooked, 1 hour and 20 minutes.
Add turkey meat to the soup and simmer for 10 more minutes.
Remove bay leaves before serving.