קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק השוקולד של ג'וני Iuzzini

מרק השוקולד של ג'וני Iuzzini
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמנת כבדה, קרקע בגסות במטחנת תבלינים, קרם דבון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini, עוגיות שוקולד צ'יפס רצחניות של ג' וני Iuzzini + ספר בישול בגידה, ו ג'וני Marzetti IV (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית במיקרוגל בפרצים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל פרץ, או נמסים בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מרדדים את דגני הקקאו בשוקולד, ציפוי אותם לחלוטין. הרם אותם החוצה עם מזלג, לתת שוקולד עודף לטפטף, ומניח על גיליון אפייה מצופה קלף להגדיר. חנות במקום מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דגני דגני "קוקו פאפס"
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
שים 1 כוס חלב בסיר קטן עם גרגרי ערער. מביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום ולתת ערער להחדיר במשך 25 דקות. תכין את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום, ותזכור, כמה שיותר טוב שקצצת את השוקולד, יותר טוב.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להביא את החלב לרתיחה, ואז להתאמץ לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
הוסף חלק הנותרים 3 כוסות חלב, במידת הצורך, כדי להפוך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים את החלב החם על השוקולד, לתת לו לשבת לרגע, ואז לטאטא כדי להמיס את השוקולד ולעשות תחליב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אמולסיותאמולסיות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את שאר החלב הקר, קצף את המרק עם בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6
מעבירים לקנקן ומקררים עד שתהיו מוכנים להגיש.
1
לטאטא את קרם כבד דבון קרם יחד בקערה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את החלב, ואז קצף עם בלנדר טבילה (להוסיף חלב נוסף אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מעבירים לקנקן ומקררים עד שתהיו מוכנים להגיש.
1
דק את מרק השוקולד עם חלב קר אם הוא עבה מדי ללגום, וקצף אותו שוב עם בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מחלקים את המרק בין שש עשרה כוסות קטנות (עבור מנות טעימות) או בין שמונה כוסות קפה. טיפה בכמה של דגני הקקאו, ואז כפית על שכבה של קצף דבון. למעלה עם עוד כמה קוקו פאפס.
מרכיבים שתצטרך
דגני דגני "קוקו פאפס"
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
3
טעם
4
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
5
זה הספר הראשון שלו.רוי פינמור, הוצאה לאור ותיקה של יותר משלושים שנה, עבד עם סופרים רבים רבי מכר של ספרי בישול. הוא מחברם של שלושה ספרים: תפוח אדמה אחד, שני תפוחי אדמה; טעים, אשר זכה בפרס קרן ג ' יימס בירד; ודגים ללא ספק.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט