קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק השוקולד של ג'וני Iuzzini

מרק השוקולד של ג'וני Iuzzini
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמנת כבדה, קרקע בגסות במטחנת תבלינים, קרם דבון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini, עוגיות שוקולד צ'יפס רצחניות של ג' וני Iuzzini + ספר בישול בגידה, ו ג'וני Marzetti IV (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית במיקרוגל בפרצים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל פרץ, או נמסים בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מרדדים את דגני הקקאו בשוקולד, ציפוי אותם לחלוטין. הרם אותם החוצה עם מזלג, לתת שוקולד עודף לטפטף, ומניח על גיליון אפייה מצופה קלף להגדיר. חנות במקום מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דגני דגני "קוקו פאפס"
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
שים 1 כוס חלב בסיר קטן עם גרגרי ערער. מביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום ולתת ערער להחדיר במשך 25 דקות. תכין את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום, ותזכור, כמה שיותר טוב שקצצת את השוקולד, יותר טוב.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להביא את החלב לרתיחה, ואז להתאמץ לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
הוסף חלק הנותרים 3 כוסות חלב, במידת הצורך, כדי להפוך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
יוצקים את החלב החם על השוקולד, לתת לו לשבת לרגע, ואז לטאטא כדי להמיס את השוקולד ולעשות תחליב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אמולסיותאמולסיות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את שאר החלב הקר, קצף את המרק עם בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6
מעבירים לקנקן ומקררים עד שתהיו מוכנים להגיש.
1
לטאטא את קרם כבד דבון קרם יחד בקערה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את החלב, ואז קצף עם בלנדר טבילה (להוסיף חלב נוסף אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מעבירים לקנקן ומקררים עד שתהיו מוכנים להגיש.
1
דק את מרק השוקולד עם חלב קר אם הוא עבה מדי ללגום, וקצף אותו שוב עם בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מחלקים את המרק בין שש עשרה כוסות קטנות (עבור מנות טעימות) או בין שמונה כוסות קפה. טיפה בכמה של דגני הקקאו, ואז כפית על שכבה של קצף דבון. למעלה עם עוד כמה קוקו פאפס.
מרכיבים שתצטרך
דגני דגני "קוקו פאפס"
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
3
טעם
4
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
5
זה הספר הראשון שלו.רוי פינמור, הוצאה לאור ותיקה של יותר משלושים שנה, עבד עם סופרים רבים רבי מכר של ספרי בישול. הוא מחברם של שלושה ספרים: תפוח אדמה אחד, שני תפוחי אדמה; טעים, אשר זכה בפרס קרן ג ' יימס בירד; ודגים ללא ספק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט