קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק חום חם

מרק חום חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו מרק חום חם. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פטרוזיליה, חמאה, בגט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב בייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מרק חם וחמוץ, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -4 דקות. מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את המרק והשמנת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוך בינוני, ואז מערבבים פנימה את הגבינה האמריקאית וכוס צ ' דר 1 עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
מוסיפים את החזיר וההודו ומחממים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מסירים מהאש ושומרים על חום.
6
מורחים את פרוסות הבגט על תבנית עם נייר אפייה ומברישים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מעבירים לתנור וטוסטים עד להזהבה, כ -10 דקות. בינתיים מבשלים את הבייקון במחבת טפלון על אש בינונית, הופכים, עד שהם פריכים, כ -10 דקות; מסננים על מגבות נייר ואז מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
זורקים בקערה את העגבניות, הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות ומעליה הבגט הקלוי, 1/2 כוס הצ ' דר הנותרת, תערובת העגבניות-פטרוזיליה ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בגטבגט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
9
צילום: דוד מלוש