. אם יש לכם סלרי, כרוב, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו מרק ירקות איטלקי, מרק ירקות איטלקי, ו מרק ירקות איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בשר טחון בסיר מרק גדול. מבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים עודף שומן. מערבבים בצל, סלרי, גזר, שום, עגבניות קצוצות, רוטב עגבניות, שעועית, מים ובוליון. מתבלים בפטרוזיליה, אורגנו ובזיליקום. מבשלים במשך 20 דקות.