הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מרק ירקות הודו, מרק ירקות הודו, ו מרק טורקיה ירקות הטוב ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מלאי גדול, מערבבים יחד את טפטוף טורקיה, מים, רגלי טורקיה, שום, עלה דפנה, טימין ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ולכסות את הסיר; מבשלים עד בשר טורקיה מתחיל ליפול מן העצמות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
רגל תרנגול הודו
טורקיה כולה
עלי דפנה
שום
מלאי
טימין
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר את רגלי תרנגול ההודו, וקטוף את הבשר מהעצמות; החזר את בשר הרגל למרק.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
בשר
מרק
3
מקציפים 1/4 כוס קמח עם 1/2 כוס חלב בקערה עד חלקה, ומערבבים את התערובת לתוך המרק. להחזיר מרק להתבשל, ערבוב כל הזמן, ומבשלים עד מעובה, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
מרק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מערבבים בקוביות בשר הודו מבושל, תפוחי אדמה אדומים, בצל, גזר, סלרי; לכסות את הסיר שוב, ומבשלים עד הסלרי הוא רך, על 30 דקות יותר.