קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות34
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ירקות הודו

מרק ירקות הודו
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מרק ירקות הודו, מרק ירקות הודו, ו מרק טורקיה ירקות הטוב ביותר של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מלאי גדול, מערבבים יחד את טפטוף טורקיה, מים, רגלי טורקיה, שום, עלה דפנה, טימין ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ולכסות את הסיר; מבשלים עד בשר טורקיה מתחיל ליפול מן העצמות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
מלאימלאי
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר את רגלי תרנגול ההודו, וקטוף את הבשר מהעצמות; החזר את בשר הרגל למרק.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
בשרבשר
מרקמרק
3
מקציפים 1/4 כוס קמח עם 1/2 כוס חלב בקערה עד חלקה, ומערבבים את התערובת לתוך המרק. להחזיר מרק להתבשל, ערבוב כל הזמן, ומבשלים עד מעובה, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים בקוביות בשר הודו מבושל, תפוחי אדמה אדומים, בצל, גזר, סלרי; לכסות את הסיר שוב, ומבשלים עד הסלרי הוא רך, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
בשר הודובשר הודו
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר