לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק ירקות שמנת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 130 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם קרטונים מרק עוף, מלח, בטטות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו מרק ירקות שמנת, מרק ירקות בקלה שמנת, ו מרק ירקות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מטגנים בצל בחמאה עד לשקיפות אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבטטות, הקישואים והברוקולי; מטגנים קלות במשך 5 דקות או עד שהם רכים. מערבבים מרק; מבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים; מבשלים עוד 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים שמנת ומחממים.