מרק כופתאות
מרק כופתה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לך מים, שמן צמחי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק כופתאות, מרק כופתאות ירקות, ו מרק ירקות וכופתאות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. סדק את הביצה לתוך כוס מדידה, ולהוסיף מספיק מים כדי 1 כוס שווה.
להקציף עם מזלג. בהדרגה מערבבים את הביצה-מים ושמן לתוך תערובת הקמח עם המזלג עד בצק רך נוצר. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את הבצק עד שהוא חלק וכבר לא דביק, הוספת קמח או מים יותר לפי הצורך. מכסים את הקערה, ומניחים בצד עד תפוחי האדמה מוכנים.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול עם מלח ומים, ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 עד 15 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבייקון והבצל; מבשלים ומערבבים עד שבצל זהוב ומבשלים בייקון. תניח בצד.
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, לצבוט את חתיכות קטנות של הבצק, ושחרר אותם לתוך מי תפוחי אדמה רותחים. הפיכת הבצק ביד שלך יעזור לשמור אותו מלהידבק לאצבעות שלך. ברגע שכל הכופתאות נוספו, אתה יכול לערבב בבייקון ובצל. מצקת חלק מהמים מן המרק למחבת, ו swish אותו סביב לנקות את כל החלקים טעימים ומיצים.
יוצקים בחזרה לתוך המרק. לכבות את המרק, ולתת לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה.