מרק כרוב ועונג המבורגר
מרק כרוב ועונג המבורגר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת חרדל, שמנת מתוקה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו המבורגר ותבשיל כרוב, המבורגר כרוב לאפות, ו תבשיל קציצות סיר קרוק - Revised (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הכרוב, ומבשלים עד רק נבול, על 5 דקות.
יוצקים את מרק העוף, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות יותר. מערבבים את השמנת, ומתבלים במלח ופלפל. שמור על הכרוב חם על אש נמוכה בעת הכנת בשר טחון.
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד.
מוסיף את הבצל, ומבשל עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את הפפריקה המעושנת וחרדל. מערבבים בתערובת הכרוב ואטריות ביצים; עונה לטעום עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאטריות רכות, כ -10 דקות.
יוצקים במים לפי הצורך כדי שהאטריות לא יתייבשו.