מרק כרובית קלוי עם בייקון ושמן פטרוזיליה
מרק כרובית קלוי עם בייקון ושמן פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר ופלפל, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וכל 30 דיאט. נסו כרובית קלויה" מרק תפוחי אדמה " עם בייקון, ברוקולי קלוי + מרק כרובית {עם בייקון וצ'דר לבן!}, ו כרובית קלויה עם רוטב לימון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
Adjust oven racks to middle positions and preheat oven to 204°. Toss cauliflower with 4 tablespoons olive oil and salt and pepper to taste. Divide between 2 rimmed baking sheets and roast, stirring occasionally, until deeply browned and tender, about 25 minutes.
Meanwhile, lay bacon slices in a cold cast-iron skillet, then set over medium heat. Cook, flipping once, until browned and crispy, about 6 minutes.
Drain bacon on a paper towel, then chop or crumble into bite-sized pieces.
Heat 2 tablespoons olive oil in a large, heavy-bottomed Dutch oven set over medium heat.
Add onion and cook, stirring occasionally, until onions are translucent but not browned, about 6 minutes.
Add roasted cauliflower and stock, bring to a boil, reduce heat, and simmer for 5 minutes.
Let soup cool slightly, about 10 minutes.
Add half and half and use a hand blender to blend soup until smooth. Alternatively, blend soup in a blender in two batches. Season to taste with more salt and pepper. Keep soup warm.
Combine remaining 1/2 cup olive oil and parsley in blender and blend until smooth, about 1 minute. Pass oil through a fine-meshed sieve.
To serve, ladle soup into bowls, garnish with parsley oil, and sprinkle with chopped bacon.