לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו מרק כרישה עם טוסטים של ברי. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.92 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 678 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שן שום, חמאה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו מרק כרישה עם טוסט ברי, מרק כרישה ותפוחי אדמה של אמא עם טוסטים חרדל, ו מרק בצל, כרישה וקייל עם טוסטים של גרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי הקפיצו את הכרישה, הפטריות, הטרגון והפלפל ב -2 כפות חמאה למשך 8-10 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה מרק ושמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.