מרק לזניה קל
המתכון מרק לזניה קל מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בשר בקר טחון, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק לזניה קל, לזניה קלה עם עניבת פרפר, ו לזניה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל ולערבב את הבשר הטחון עד חום שווה; לנקז.
מערבבים את המים, עגבניות, פטריות, פלפל ירוק, בצל, ושום לתוך הסיר עם הבשר. מתבלים בבזיליקום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות.
מערבבים את גבינת הפטה לתוך המרק, וממשיכים לבשל כ -15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto