מרק ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק סיד. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פובלנו צ'ילה, שמן זית, רצועות טורטייה מטוגנות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכונים דומים: ליים-מרק סרטנים, מרק עוף ולימון, ו מרק גזר ליים.
הוראות
הגדר את העוף בסיר גדול, כבד ולמלא אותו עם מים קרים לכסות על ידי לפחות 1 אינץ'. חצי 1 של הבצלים.
מוסיפים את הגזרים, חצאי הבצל, סלרי, שיני שום, עלי דפנה ופלפל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות, ברפרוף את כל חלאות שעולה למעלה.
הסר את העוף מן המרק ולתת לנוח בצלחת גדולה עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד. מסננים את מרק העוף ולהחזיר אותו לקומקום. יהיו לך 10 עד 12 כוסות של מרק.
הסר את העור מן העוף המקורר ולהשליך; לגרוס את הבשר ולהחזיר אותו למרק בעציץ.
מחממים את השמן במחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית.
חותכים את הבצל שנותר לקוביות 1/4 אינץ'. מטגנים את הבצל לקוביות, שום טחון, poblano, ותירס במשך כ 3 דקות עד הירקות רכים. מערבבים את הירקות המוקפצים לתוך ציר העוף, מערבבים במלח, אורגנו, ומיץ ליים ומביאים את התערובת לרתיחה. לטעום ולהוסיף יותר מלח ומיץ ליים במידת הצורך.
מגישים חם עם תוספות על פי בחירתך.
המרק יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש, מכוסה ומקורר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA