קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ליים

מרק ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק סיד. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פובלנו צ'ילה, שמן זית, רצועות טורטייה מטוגנות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכונים דומים: ליים-מרק סרטנים, מרק עוף ולימון, ו מרק גזר ליים.

הוראות

1
הגדר את העוף בסיר גדול, כבד ולמלא אותו עם מים קרים לכסות על ידי לפחות 1 אינץ'. חצי 1 של הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הגזרים, חצאי הבצל, סלרי, שיני שום, עלי דפנה ופלפל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות, ברפרוף את כל חלאות שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את העוף מן המרק ולתת לנוח בצלחת גדולה עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד. מסננים את מרק העוף ולהחזיר אותו לקומקום. יהיו לך 10 עד 12 כוסות של מרק.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את העור מן העוף המקורר ולהשליך; לגרוס את הבשר ולהחזיר אותו למרק בעציץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים את השמן במחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את הבצל שנותר לקוביות 1/4 אינץ'. מטגנים את הבצל לקוביות, שום טחון, poblano, ותירס במשך כ 3 דקות עד הירקות רכים. מערבבים את הירקות המוקפצים לתוך ציר העוף, מערבבים במלח, אורגנו, ומיץ ליים ומביאים את התערובת לרתיחה. לטעום ולהוסיף יותר מלח ומיץ ליים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים חם עם תוספות על פי בחירתך.
8
תעשה את זה מוקדם.
9
המרק יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מאפייה ובית קפה משנת 199