מרק לימון עדשים
מרק לימון עדשים נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 382 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, מנגולד שוויצרי, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 97%. ציון זה מרהיב. מתכונים דומים: מרק עדשים לימון ורוזמרין, מרק עדשים אדומות עם לימון, ו מרק עדשים עם קרם יוגורט לימון.
הוראות
בסיר גדול שלבו את מרק העוף, 6 כוסות מים, 1 בצל קטן, עלה דפנה, פטרוזיליה וטימין. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ -1 1/2 שעות. מסננים ושומרים 4 כוסות מהמרק למתכון. שמרו את המרק שנותר לשימושים אחרים.
יוצקים את 4 כוסות המרק לסיר מרק גדול, ומוסיפים אליו 4 כוסות מים. מערבבים עדשים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים על להבה נמוכה כ 1 שעה.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל הגדול ומבשלים עד לשקיפות תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים את השום, ומבשלים רק רגע, עד ריחני.
מניחים את המנגולד בתבנית, ומבשלים עד שהוא נבול, כ -5 דקות. הריחות כאן טעימים!
מעבירים את תערובת המנגולד והבצל לסיר עם העדשים. מערבבים פנימה את הכוסברה ומיץ הלימון. מתבלים במלח ולימון נוסף אם רוצים. מבשלים מכוסה 15 דקות נוספות לפני ההגשה.