קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות72
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מזון הים האולטימטיבי

מרק מזון הים האולטימטיבי
גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, סרטנים, חסילונים ג'מבו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. מתכונים דומים: Wamsutta-מזון הנוחות האולטימטיבי, עוגת השטן האולטימטיבית, ו עקיצות עוגת גבינה מטוגנות (Aka מזון הנוחות האולטימטיבי).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את מלאי הדגים, לחתוך את הסרטנים עם סכין חדה גדולה ולשים אותם לתוך סיר גדול. לקלף וריד דה שרימפס ולשים את הפגזים לתוך הסיר (להזמין את השרימפס מאוחר יותר).
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מוסיפים את עצמות הדגים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מוסיפים לימון ומיץ לימון, עלי דפנה, שומר, רצועה של גרידת תפוזים, פטרוזיליה ותימין.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיף את העגבניות, לוחץ כמו שאתה מוסיף אותם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מוסיפים שום, כרישה, בצל, מים ויין. מתבלים במלח ים ופלפל טחון טרי וקורט של קאיין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מניחים מעל חום בינוני. מבשלים בעדינות במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, אבל לא נותן לו לרתוח. לרחף ולהשליך את קצף הדגים שעולה אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הסר מהחום.
9
שים את טפרי הלובסטר לתוך סיר ברזל יצוק גדול המגיש ומאמץ את המניה מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הפעל את הטמפרטורה ומבשלים במשך 5 דקות.
11
מוסיפים מעט שמן זית וקמצוץ זעפרן. לבסוף להוסיף שרימפס שמורות זנבות לובסטר, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12
הוסף חתיכות בגודל ביס גדולות של בס ים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
1
מניחים חתיכות של פירות ים בקערת מרק גדולה. שים כפית של רוויל על קרוטונים ומרק מצקת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
כדי להפוך את rouille, לשים את הפלפל האדום, שום, מיונז, זעפרן, קאיין, ומיץ לימון במעבד מזון. דופק את התערובת עד משולב וחלק. מתבלים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
כדי להפוך את קרוטונים בעדינות מברשת את פרוסות באגט עם שמן זית ואופים עד פריך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בגטבגט
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

מרכיבים

182 כפות חמאה מומסת18 (1/2 אינץ ' עבה) בגט18 (1/2 אינץ ' עבה) בגט2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2סרטנים כחוליםסרטנים כחולים1קטןנורת שומר, חצויהנורת שומר, חצויה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, ועוד לקישוטפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, ועוד לקישוט1השארפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוט1עץטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג5שיני שוםשיני שום1לימון, juicedלימון, juiced680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי1כרישה, חצויכרישה, חצוי1לימון, חצוי וjuicedלימון, חצוי וjuiced4צבתות לובסטרצבתות לובסטר2זנבות לובסטרזנבות לובסטר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה13 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות1כתום, גרידה קלופה ברצועות גדולותכתום, גרידה קלופה ברצועות גדולות1פלפל אדום, קלוי, קלוף, זרע וקצוץ גספלפל אדום, קלוי, קלוף, זרע וקצוץ גס1צביטהצביטת חוטי זעפרןצביטת חוטי זעפרן2קילוגרםבס ים שחור, עצמות שמורות, * ראה הערה של קוקבס ים שחור, עצמות שמורות, * ראה הערה של קוק6שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי6עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץ גסעגבניות, קצוץ גס1בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים