גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, סרטנים, חסילונים ג'מבו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. מתכונים דומים: Wamsutta-מזון הנוחות האולטימטיבי, עוגת השטן האולטימטיבית, ו עקיצות עוגת גבינה מטוגנות (Aka מזון הנוחות האולטימטיבי).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את מלאי הדגים, לחתוך את הסרטנים עם סכין חדה גדולה ולשים אותם לתוך סיר גדול. לקלף וריד דה שרימפס ולשים את הפגזים לתוך הסיר (להזמין את השרימפס מאוחר יותר).
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
רול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים את עצמות הדגים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
מוסיפים לימון ומיץ לימון, עלי דפנה, שומר, רצועה של גרידת תפוזים, פטרוזיליה ותימין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיף את העגבניות, לוחץ כמו שאתה מוסיף אותם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מוסיפים שום, כרישה, בצל, מים ויין. מתבלים במלח ים ופלפל טחון טרי וקורט של קאיין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מניחים מעל חום בינוני. מבשלים בעדינות במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, אבל לא נותן לו לרתוח. לרחף ולהשליך את קצף הדגים שעולה אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
הסר מהחום.
9
שים את טפרי הלובסטר לתוך סיר ברזל יצוק גדול המגיש ומאמץ את המניה מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הפעל את הטמפרטורה ומבשלים במשך 5 דקות.
11
מוסיפים מעט שמן זית וקמצוץ זעפרן. לבסוף להוסיף שרימפס שמורות זנבות לובסטר, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטר
סטייקים של ניו יורק
זעפרן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12
הוסף חתיכות בגודל ביס גדולות של בס ים ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
1
מניחים חתיכות של פירות ים בקערת מרק גדולה. שים כפית של רוויל על קרוטונים ומרק מצקת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להפוך את rouille, לשים את הפלפל האדום, שום, מיונז, זעפרן, קאיין, ומיץ לימון במעבד מזון. דופק את התערובת עד משולב וחלק. מתבלים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרן
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
כדי להפוך את קרוטונים בעדינות מברשת את פרוסות באגט עם שמן זית ואופים עד פריך, כ 10 דקות.