מרק מינסטרונה עם המבורגר
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, מרק מינסטרונה עם המבורגר עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא חלב לנסות. מתאים ל-9 ומחירו 41 סנט למנה מנות. מתאבנים זה מכיל 115 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-1 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו גרגירי חמי בקר, בצל, תיבול ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את המבורגר מינסטרונה, המבורגר מינסטרונה ו-Minestrone Hamburger Helper® Casserole.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים את בשר הבקר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את המים, העגבניות, הקישואים, השעועית, התירס, הכרוב, הסלרי, החמין, התיבול האיטלקי והמלח.
מוסיפים מקרונים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהמקרוני רכים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.