5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מפזרים katsuo bushi מעל נוזל ולהסיר פאן מחום.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
בואו לעמוד 3 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בדולח לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
הכן מרק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חום שנותר dashi בסיר על חום גבוה בינוני עד חם, ולאחר מכן בעדינות לערבב טופו. מבשלים 1minute ולהסיר מהחום. מיד מערבבים בתערובת מיסו ו בצל ירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
דאשי.
מיסו
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות