מרק מיסו עם שרימפס וברוקולי
מתכון מרק מיסו עם שרימפס וברוקולי יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 20 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 259 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פרחי ברוקולי, ג'ינג'ר, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ברוקולי מיסו מרק-זה לא רק מרק מיסו עם ברוקולי, מרק בשר חזיר ושרימפס עם ברוקולי ואסקרול, ו בקלה וברוקולי עם רוטב מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא מרק לרתיחה.אטריות לטבול במרק, הסדרת אותם על פני החלק התחתון של הסיר, לכסות ומבשלים עד אטריות הם קצת מכרז, 4 עד 5 דקות.פזר שרימפס וברוקולי על אטריות, לכסות ומבשלים עד שרימפס רק מבושל דרך, ברוקולי הוא ירוק בהיר אטריות רכות, 4 עד 5 דקות יותר.בינתיים, לטאטא יחד מים, מיסו וג ' ינג ' ר בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.כבה חום וחשוף סיר.מערבבים בתערובת מיסו ובצל ירוק ואז מעבירים מרק לקערות.
מקשטים עם פתיתי פלפל ומגישים.