מרק נקניק ועגבניות איטלקי
נקניק איטלקי ומרק עגבניות הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, מרק עוף, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק נקניק ועגבניות איטלקי, מרק עגבניות טורטליני נקניק איטלקי, ו מרק עגבניות אורזו נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים נקניק טורקיה הוא השחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים בצל ושום, בישול ומערבבים עד הבצל הוא רך, על 5 דקות יותר. מתבלים עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. מערבבים בגזר; מבשלים ומערבבים עד שהגזר מתחיל להתרכך, 5 עד 7 דקות.
יוצקים שעועית, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק בשר, מרק עוף ורוטב עגבניות לתערובת טורקיה. מערבבים עלי דפנה. המשך להתבשל עד גזר הם מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים פסטה rigatoni; מבשלים ומערבבים עד שהפסטה מבושלת דרך אבל מוצק לנשיכה, כ -13 דקות.