מרק נקניק וצדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק נקניק וצדפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 553 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עגבניות משומר, שום, לחם פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק צדפות / מרק צדפות מיסו, צלי פאן צדפות עם נקניק ושומר, ו צדפות מנילה ונקניקיות לינגוויני של סטפני איזארד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, פונים, עד השחמה, כ 4 דקות.
מוסיפים את הבצל, פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד הבצל רך, על 3 דקות.
מערבבים את ריכוז מיץ התפוזים, כרוב ומים 3 כוסות.
מוסיפים את העגבניות ושוברים אותן לחתיכות עם כפית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה, כ 30 דקות.
מוסיף את השעועית וצדפות. חזור לרתיחה על חום גבוה, לכסות ולבשל עד שהצדפות פתוחות, 10 עד 12 דקות. מערבבים בחומץ ומגישים עם לחם.